Hodnocení obchodu

5,0 126 hodnocení
Přidat hodnocení
5
124x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
NC Avatar autora Naďa Cihlářová | 5.11.2019
Rychlé dodání, spokojenost :-)
JZ Avatar autora Jaroslava Zelinová | 1.11.2019
Ochota, a super materiál
OH Avatar autora Olga Hořavová | 31.10.2019
Naprostá spokojenost.
JB Avatar autora Jana Bradová | 28.10.2019
Super kvalita,rychlé dodání
MZ Avatar autora Magda Zádrapová | 27.10.2019
Super přístup, převeliká ochota. Kvalita. Doporučuji
KH Avatar autora Kristýna Hofbauerová | 15.10.2019
Velká spokojenost.
VH Avatar autora Věra Husáková | 8.10.2019
První utěrka která dobře saje !!!
Avatar autora | 26.9.2019
+ rychlost

IG Avatar autora Ilona Golinovská | 25.9.2019
Nakoupila jsem v tomto obchodě již vícekrát metráž lnu a krajky, vždy maximální spokojenost. Zboží je kvalitní, za slušné ceny a krásné. Určitě se zase v budoucnu na tento obchod obrátím. Děkuji.
VV Avatar autora Vladimíra Vojtová | 11.9.2019
Super klasika.
Avatar autora | 4.9.2019
Rychlé dodání, ochota a kvalitní zboží.
Z Avatar autora Zacik | 2.9.2019
Nejsem,koupil jsem u Vietnamců po 30.-Kč za kus, kvalita stejná,rozměry větší !
JK Avatar autora Jana Krčmová (Administrátor) 2.9.2019
Dobrý den, je nám líto, že nejste spokojen. Jednalo se o lněné ručníky 100% LEN, které se na Vietnamské tržnici neprodávají. Jedná se o českou výrobu a kvalitní výrobky, za které ručíme my i výrobce. Pokud se jedná o savost, ano bavlna má vyšší savost na začátku, len ji získá časem. Zároveň je len trvanlivější než bavlna a přirozeně antibakteriální. Vámi uvedená cena není ani náklad na samotný lněný materiál. Zároveň u nás máte záruku na veškeré výrobky.
L Avatar autora LK | 29.8.2019
Výborná kvalita látek a skvělé zpracování, rychlé doručení, pozornost k nákupu v podobě levandulového pytlíčku, vše ekologicky zabalené... nemám co vytknout a rozhodně zde nakoupím znovu! Děkuji
JK Avatar autora Jana Krčmová (Administrátor) 2.9.2019
Děkujeme za krásnou recenzi a pochvalu.
ZK Avatar autora Zdenka Křížová | 26.8.2019
Jsem velmi spokojená. Látka je nádherná, překrásně se z ní šije. Přišla brzy a byla hezky zabalená. A moc mě potěšil průvodní informační letáček o lnu . Děkuji.
PK Avatar autora Pavel Krčma (Administrátor) 26.8.2019
Dobrý den, děkujeme za kladnou reakci a referenci. Snažíme se vyjít vždy vstříc.
Avatar autora | 26.8.2019
Výrobky výborné kvality, zboží dorazilo velmi rychle a bylo v pořádku, potěšil mě i malý dárek přidaný ke zboží. Určitě zde nakoupím znovu.
Avatar autora | 17.8.2019
+ neuvěřitelně rychlá odezva
+ kvalitní produkt
+ dobrá a rychlá komunikace
+ přikládá leták se základními informacemi, jak s produkty nakládat
- žádné

Super! Jen více takových!
HB Avatar autora Helena Burdíková | 12.8.2019
Skvělá volba, pléd je ozdobou našeho bytu. Utěrky jsou taky prima, je vidět, že je to vynikající materiál.
Avatar autora | 12.8.2019
+ Vstřícnost, ochota, rychlost

MN Avatar autora Milan Noha | 8.8.2019
Velmi spokojen. Perfektní srovnání cena a kvalita. Nečekaná rychlost odezvy na objednávku.
HU Avatar autora Hana Uhlířová | 7.8.2019
Povlečení je krásné, precizně všité zipy. Navíc jsem dostala pytle na praní povlečení a voňavý pytlíček levandule. Děkuji.

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 128

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.