Hodnocení obchodu

5,0 353 hodnocení
5
350x
4
1x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
SL Avatar autora Simona Lukáčová | 21.1.2021
Utěrky jsou hezký a hlavně utírají.. mám doma jen tyto.. ????
K Avatar autora Kuba | 17.1.2021
Utěrky co opravdu utíraji.
JK Avatar autora Jana Krčmová (Administrátor) 17.1.2021
To máte pravdu a děkujeme za potvrzení :-)
K Avatar autora KK | 12.1.2021
Pestrý výběr kvalitního zboží, objednávka krasne zabalena, dorazila velmi rychle i v předvánočním čase.
JK Avatar autora Jana Knappová | 4.1.2021
Rychlá komunikace, vstřícnost, ochota a profesionální přístup. Povlečení je krásné a kvalitní. Můžu jen doporučit.
MJ Avatar autora Markéta Jonášová | 3.1.2021
Velice děkuji za skvělou komunikaci a perfektní zboží. Vřele doporučují!
HK Avatar autora Hana Krejsová | 31.12.2020
Kvalitní a nádherné zboží. Velmi rychlé dodání. Jsem velmi spokojená a doporučuji tento obchod.
MB Avatar autora Miroslav Berka | 30.12.2020
Vše v pořádku. Vstřícný přístup. Rychlé vyřízení objednávky. Moc spokojen.
VV Avatar autora Věra Vaňková | 28.12.2020
Kvalitní zboží. Rychlé dodání.
PT Avatar autora Petra Trakalová | 21.12.2020
S obchodem jsem spokojená.
S Avatar autora Sandra | 21.12.2020
Moc! krásné, kvalitní, rychlé...
M Avatar autora Martina | 17.12.2020
Opět jsem byla velmi spokojená. Skvělá komunikace s paní majitelkou, zboží - povlečení - ušité na míru, kvalitní, krásná práce. Ráda se budu vracet.
JK Avatar autora Jana Krčmová (Administrátor) 17.12.2020
Děkujeme za krásné hodnocení, snažíme se zákazníkům maximálně vyhovět. Velice nás práce baví a snad je to na tom vidět :-) Přejeme krásné chvíle.
ZR Avatar autora Zuzka Robertsová | 16.12.2020
Koupila jsem lněné prostěradlo a cibulákové utěrky. Potisk utěrek je skvělý. Ještě sem je nepoužila, ale vypadají nádherně. Prostěradlo je příjemné na spaní. Komunikace byla rychlá a bez problémová. Děkuji
JK Avatar autora Jana Krčmová (Administrátor) 17.12.2020
Ano cibulákové utěrky jsou opravdu povedené. Protože i my máme doma klasiku v porcelánové verzi, ocenili jsme je také. Ať vám vše dobře slouží a přejeme krásné a klidné chvilky.
SF Avatar autora Stanislava Fialková | 16.12.2020
ano, velmi rychlé
JK Avatar autora Jana Krčmová (Administrátor) 17.12.2020
Děkujeme, snažíme se vyřídit vše co nejdříve ke spokojenosti našich zákazníků a jsem rádi, že vždy dorazí vše v pořádku.
AK Avatar autora Anna Klimentová | 14.12.2020
Chtěla bych moc poděkovat za Vaše výrobky, které jsou velice kvalitní, příjemné na dotek. Těším se na první poleženíčko ve lněném povlečení na vánoční svátky. Lněný pléd je též úžasný a moc ráda ho má i naše kočička.
JK Avatar autora Jana Krčmová (Administrátor) 17.12.2020
jsme rádi, že se vám výrobky líbí a ať dlouho a dobře slouží. Přejeme krásné chvíle.
A Avatar autora Alena | 14.12.2020
krásný vzor a barvy
AP Avatar autora Aurelie Planková | 10.12.2020
velmi
Avatar autora Z.R. | 8.12.2020
spokojenost
J Avatar autora Jana | 8.12.2020
Vše proběhlo tak, jak ideálně má. Jsme spokojeni - s produktem i dodáním.
EN Avatar autora Eliška Novotná | 8.12.2020
S nákupem jsem byla spokojena, z vánočních utěrek, které byly předvánočním dárkem, byla radost.
M Avatar autora Marcela | 8.12.2020
Jako vždy vše v pořádku.