Hodnocení obchodu

5,0 426 hodnocení
5
422x
4
2x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana M. | 20.4.2021
Krásné zboží, velká spokojenost
E Avatar autora EH | 20.4.2021
Vše OK, zboží pěkné a kvalitní.
I Avatar autora Ivana | 20.4.2021
Moc kràsné zboźì a široká nabídka. Bezproblémová platba a rychlé doručeni.
V Avatar autora Viera | 16.4.2021
Rychlé dodání, bezproblémové jednání tovar luxusní. 100/100
JB Avatar autora Jitka Bartošíková | 16.4.2021
Spokojenost velká, rychlé dodání, hezky uspořádané.
LZ Avatar autora Ludmila Zajícová | 15.4.2021
Nakupovala jsem zde zatím poprvé a jsem velmi spokojena. Bohatá nabídka, zasvěcené komentáře k jednotlivým látkám i ostatnímu zboží, a připojuji se k níže uvedeným hodnocením, co se týče zabalení a dodání objednávky. Už se těším na další balíček.
JH Avatar autora Jiří Hastrman | 14.4.2021
Velice spokojen, vřele doporučuji všem.
D Avatar autora DANA.K | 13.4.2021
Vkusně zabaleno a milý dáreček navíc.Což potěší a vykouzlí úsměv na tváři každému,a já vám děkuji je poznat že vás práce baví a děláte vše pro spokojenost zákazníka.
K Avatar autora Kristýna O. | 13.4.2021
Rychlé dodání, krásně zabalená objednávka, spokojenost. :)
D Avatar autora Dáša | 13.4.2021
Jsem velmi spokojená, velmi dobrá komunikace, lněné látky přišly krásně zabalené. Jistě se ke spolupráci se Snovým světem někdy vrátím.
B Avatar autora Blanka | 12.4.2021
Nákup proběhl rychle a vše bylo v pořádku. Dodací lhůta do týdne.
L Avatar autora Lenka | 8.4.2021
Mohu jen doporučit. Vše na jedničku.
SK Avatar autora Stáňa Kubíčková | 7.4.2021
Paní mi poradila, ušila dle mého přání a pak přišel určitě s láskou zabalený balíček. Vřele doporučuji
VG Avatar autora Veronika Grycová | 7.4.2021
dobrý den, moc se mi líbí vaše "kultura" balení zboží. je to radost! kvalita materiálu je úžasná a těším se, až z něj něco vykouzlím. dodání bylo hodně rychlé. jsem moc spokojená. VG
I Avatar autora Ivča | 4.4.2021
Spolehlivost, rychlost, zboží splnilo mé očekávání. Doporučuji.
V Avatar autora Věra | 2.4.2021
Krásné zboží, skvělá kvalita, ráda se vracím
JN Avatar autora Jana Němcová | 1.4.2021
Krásné přírodní materiály a maximální podpora při výběru. Jsem velmi spokojená.
JK Avatar autora Jana Křečková | 1.4.2021
Kvalitní látky odpovídající popisu, rychlé vyřízení objednávky, spokojenost!
Avatar autora anna čermáková | 31.3.2021
vstřícnost, solidnost, ochota, výrobky nejvyšší kvality, za mne špičková firma
E Avatar autora Eliška | 31.3.2021
Milá komunikace, ochota ušít na přání a radost z krásného a kvalitního lněného povlečení. Velký výběr kvalitních látek, takže lze sladit celý byt (povlečení, závěsy, utěrky, doplňky).